syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Akυzat pa përgjigje ndaj Berishës: Ku i zhdυke pαratë? Na the në zyrë se i kishe nën kontrοll të plοtë…

Në një intervistë të hershme, Tritan Shehu ka zbardhur një bisedë që ka bërë me Sali Berishën në vitin 1996

ku i kërkonin llogari lidhur me firmat piramidale. Por pyetjet e Shehut edhe sot e kësaj dite janë pa përgjigje.

Sipas Shehut, ai e ka siguruar se i kishte nën kontroll të plotë veprimtaritë e tyre.

Asaj kohe, si shumë të tjerë edhe deputeti demokrat akuzonte Berishën se fshihej pas të gjithë skemës ku shqiptarët lanë pasurinë e tyre.

“Karta e ndershmërisë që luhen për të treguar se gjithë janë të korruptuar dhe vetëm ai është i ndershëm,

është një kartë mund të them absolutisht intriguese, një kartë spekulative dhe ndoshta mund të jetë e kunderta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *