/AKSlDENT në rrugën e kombit, humb jetën këngëtarja shqiptare

AKSlDENT në rrugën e kombit, humb jetën këngëtarja shqiptare

Vajza që ndë rroi je të në ak sidentin e ndodhur në hyrje të Kalimashit ne mengjesin e sotem ishte këngëtarja (M.S)

Ngjarja ndodhi në rrugën e Kombit, në afërsi të tunelit të Kalimashit, ku ndodhi pë rplasja mes dy makinave që ishin me një shpejtësi të madhe një person është i p lagosur rën dë dhe është dërguar u rgjent në sp ital.

Kamerat e rrugës e kan kapur momentin kur ndodhi p ërplasja e makinave.