/AKSlDENT TRAGJlK në Greqi humb jetën shqiptarja nënë e tre fëmijëve

AKSlDENT TRAGJlK në Greqi humb jetën shqiptarja nënë e tre fëmijëve

Një tjetër aks ident tra gjik është shënuar në Greqi.

Një familje shqiptare është përfshirë në një aks ident të rëndë në ishullin Naxos në Greqi, ku për pasojë ka humbur je tën nëna e 3 fëmijëve

Rëndë janë pl agosur edhe familjarët e tjerë dhe mediat greke raportojnë që kryefamiljari dhe një prej vajzave janë në gjendje kritike për jetën.

Familja shqiptare jetonte prej shumë vitesh në ishullin grek.

Deri më tani dyshohet se shkaku i aksi dentit është humbja e kontrollit, pasi drejtuesi kishte konsumuar alo kool në një restorant.

Kujtojmë se më herët raportuam që një vajzë shqiptare, vetëm 19-vjeç humbi jetën në shtetin fqinj si pasojë e një aks identi.