/AKSlDENT TRAGJlK në Greqi, po çonte fëmijën në shkoIIë, makina përpIas për vde.kje gruan shqiptare

AKSlDENT TRAGJlK në Greqi, po çonte fëmijën në shkoIIë, makina përpIas për vde.kje gruan shqiptare

Një ak.sident tra.gjik i ka marrë j.etën një gruaje shqiptare e cila po çonte fëmijën e saj në shkollë.

Ngjarja e rë.ndë ndodhi në Zakynthos në fshatin Agios Dimitris mëngjesin e sotëm, ku gruaja shqiptare e moshës 50-vjeçare, mbeti e vde.kur në vend.

Si të dyshuar për ngjarjen, pol.icia vuri në pr.anga një vajzë 30 vjeçe.

Vajza e arr.estuar ishte në drejtimin e mjetit që pë.rplasi shqiptaren, por fatmirësisht fëmija e vi.ktimës, ishte pak më tutje dhe mundi të shpëtojë.

Lidhur me këtë ngjarje, he.timet janë në vijim për të zbuluar më shumë. /a.y/noa