/Aktores nuk i deI lNATl: Kam kokë maIoku,as për miIiona euro s’do e ftoja Agron Llakajn

Aktores nuk i deI lNATl: Kam kokë maIoku,as për miIiona euro s’do e ftoja Agron Llakajn

Tashmë është bërë publike se Rudina Dembacaj dhe Agron Llakaj nuk kanë më komunikim me njëri-tjetrin, pas largimit të aktores nga “Al Pazzar”.

Në “Thumb”, Rudina i ka dhënë përgjigje pyetjes nëse do ta ftonte Llakajn në emisionin e saj.

Ajo ka thënë se edhe nëse do bëhej fjalë për miliona euro, kurrsesi nuk do ta ftonte atë.

“Unë gjërat që kam brenda, i nxjerr jashtë shumë kollaj.

Unë nuk shkeI mbi personalitetin tim, sepse unë kam një kokë maIoku.

Edhe nëse do bëhej fjalë për miliona euro, nuk do e ftoja.

Nëse do bëhej fjalë për ndonjë bum suksesi, që të rrija gjithë jetën time në Maldive, ndoshta edhe do ta ftoja”, tha Rudina duke qeshur.