December 1, 2023
Lajme

Akuzohet se ka shρenzuar 287 mijë euro për ndërhyrje estetike, Monika Kryemadhi bën υeprimin e ρapritur për qytetarët në rrjetet sociale

Deputetja e PL-së, Monika Kryemadhi, dje iu kundërpërgjigj kryeministrit Edi Rama për inceneratorin e Tiranës.

Ajo lëshoi akuza ndaj kryeministrit Edi Rama dhe e paralajmëroi se do të digjet bashkë me inceneratorët.

Këtë reagim, ish-kryetarja e LSI-së, e bëri në rrjete sociale, ku sigurisht ka edhe komente, por që nuk janë lejuar nga ajo.

Përveçse i ka kufizuar, i ka zhdukur komentet e qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *