/Alban Dudushi fIet për familjen dhe tregon DEBATlN me të bijën: Nisi të..

Alban Dudushi fIet për familjen dhe tregon DEBATlN me të bijën: Nisi të..

Moderatori shumë i dashur për publikun, Alban Dudushi ishte i ftuar dje në “Thumb”,

ku gjatë intervistës foli më shumë për marrëdhënien e tij me vajzën Joelle e cila tani është në moshën e adoIeshencës.

Albani tregoi edhe një debat që ka pasur me të bijën së fundmi ku ajo nisi të q;ante.

“Unë jam një baba i përkushtuar dhe këtë e them pa pikë modestie.

Herën e fundit Joelle filloi të q;ante kur po diskutonim. Ishte një debat ku do të zgjidhnim shkollën ku do shkonte. Dhe i thashë harroje këtë nuk ke për të bërë këtë, nuk e kemi fare në diskutim.

Siç janë fëmijët që pr;eken, ajo është dhe në fazën që duhet të formojë personalitetin

e saj kështu që e imagjinoj të gjithë inatin e saj ndaj meje”, tregoi Albani.