/Aleksandër Gjoka prezanton familjen pas kaq kohësh që e mbajti sekret

Aleksandër Gjoka prezanton familjen pas kaq kohësh që e mbajti sekret

Aleksandër Gjoka, na ka falur këngë aq të bukura e ikonike, sa do të mbetet i paharrueshëm.

Por një personalitet i tillë, shumë i dashur për publikun, pak ka prezantuar nga jeta e tij private në opinion.

Duke zgjedhur të depërtojë vetëm me artin e tij duke mos u bërë pjesë e shoubizit, Gjoka e ka mbajtur edhe familjen larg syrit të mediave e rrjeteve sociale.

Por ja ku vjen një fotografi e rrallë e familjes së tij, e publikuar në Instagram nga vet rok artisti.

https://www.instagram.com/p/BmVYi5iBVK6/embed/?cr=1&v=12&wp=997&rd=http%3A%2F%2Fshendeti.lajme-javore.com&rp=%2Fka-gjithe-jeten-ne-skene-me-ne-fund-aleksander-gjoka-prezanton-familjen%2F%3Ffbclid%3DIwAR1M1aYnJ-pUsVwhO_pXBFyvPiRgfpIXSFlIub5XrIkqyM-jyQcjGe_0vWM#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2677.5999999954365%2C%22ls%22%3A2558.4000000089873%2C%22le%22%3A2645.699999993667%7D

Familja e Aleksandrit në 98′ nisën të jetojnë në Itali ndërsa këngëtari vazhdoi të qëndrojë në Tiranë, por marrëdhënia e çiftit nuk u ndërpre kurrë.

Përderisa familja e tij ka ardhur këtë verë për të vizituar vendin, si rrallëherë këngëtari ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet bashkëshortja e tij, vajza dhe djali. /Prive.

https://www.instagram.com/aleksandergjokaofficial/?utm_source=ig_embed&ig_mid=85E7DA37-E09B-489E-94BD-15828C3AA009