/AMANETl i 19-vjecares shqiptare përIot shqiptarët: Ai burri im mos…

AMANETl i 19-vjecares shqiptare përIot shqiptarët: Ai burri im mos…

Disa ditE më parë mbarë opinioni u t ro ndit teksa një 19-vjeçare u gjet e v ar ur në Kamenicë të Gjilani.

Arbesa Murseli Liprovica u gjet e v a r ur në degën e një lisi në lagjen Likovica të këtij fshati.

19-vjeçarja jetonte me burrin, djalin tre vjeçar dhe familjen e burrit në Gjilan, por në ditën kri
tike,

e gjithë familja kishin shkuar në një shtëpi për pushime në fshatin Poliçkë, ku dyshohet se Arbesa vendosi t’i jepte fund jetës së saj.

Në këtë letër shkruhej: “Falemiderit shum gjithve ama burrit tem kurrë hallall mos i koftë”.

E ndjera sipas burimeve të afërta me familjen e saj, pa u vërejtur ishte larguar nga shtëpia në orën 16:00,

kurse u gjet e va r ur në degën e një lisi në një distancë rreth 300 metra larg shtëpisë në orën 16:50.