Lajme

Anαlisti shqiptar lëshοn gjuhën fare te Arian Çani: Më sill një femέr këtu që të bëj s*κs para syve të ty, që të bindesh ti..(VIDEO)

Përp lasja që shkoi deri në ofen dime personale mes Arjan Curit dhe Julian Zylajt mbrëmjen e të premtes në Zonë e Lirë, kul muan me sf idën që Curi i bëri live.

“Që të jetë i qetë, mund të sjellë këdo femër të preferencës së tij, dhe unë në sy të

Julianit do konsumoj një akt s*ksu al që ai të bindet në fund për or ientimin tim… po ma sill ti”.

Kjo ishte sfida e Cu rit për Zylajn…Por çfarë ndodhi që palët arritën deri tek s ulmet personale? 

VIDEO