Lajme

Ana e “Për’puthen” nuk njeh Ιimite, pυth në bυzë gαzetarin live në emisiοn

ndërruar tashmë në një personazh publik mjaft e kritikuar njihet tashmë për guximin e saj të tepruar. null

Pas këngës së saj me skena të nxehta “Deal”, Ana ka guxuar të puthet me gazetarin e televizionit Ora News, gjatë kohës që ka qenë e ftuar në emisionin “Why Not”.

Aty ajo rrëfeu për herë të parë fëmijërinë e vështirë në jetimore dhe se kishte tre vite që ishte bashkuar me mamanë e saj biologjike,

ndërsa i ati kishte ndërruar jetë që kur ajo kishte qenë e vogël.