/Anakonda 5 metra e gjatë del në mes të rrugës dhe tme*rron kalimtarët

Anakonda 5 metra e gjatë del në mes të rrugës dhe tme*rron kalimtarët

Një anakondë gjigande e shfaqur në mes të qytetit, ka alarmuar banorët. Frika dhe pa.niku ka përfshirë të gjithë kalimtarët dhe përdoruesit e rrugës.

Kjo për shkak se anakonda e gjatë mbi 5 metra ka kaluar autostradën nga njëra anë e rrugës në tjetrën në një qytet të Brazilit.

Një pjesë e shoferëve u ndalën nga frika ndërsa ata më kureshtarët filluan të bëjnë foto dhe video.

Raste të tilla me anakonda që shfaqen në rrugë të Brazilit janë bërë të zakonshme.

Para dy ditësh një tjetër anakondë akoma dhe më e madhe është parë në afërsi të Parkur Kombëtar Mapinguari.