/Analisti bën deklaratën e bu jshme, “Baton Haxhiu duhet të shpaIIet non grata”

Analisti bën deklaratën e bu jshme, “Baton Haxhiu duhet të shpaIIet non grata”

Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Opinion” po zhvillohej debati mbi vje dhje e votave ndër vite.

Në panelin e të ftuarve midis të tjerëve ishin edhe analisti Andi Bejtja dhe drejtori i Klan Kosovës, Baton Haxhiu.

Bejtja lëshoi akuza të fortë ndaj Baton Haxhiut. Ai tha se Baton Haxhiu duhet të shpallet “non grata” në Shqipëri.

Sipas Bjetes, vj edhja e votave e faktuar nga përgjimet e Bild, nuk mund të mbrohet.

Përsa i përket kësaj çështjeje, Haxhiu tha se me kri minelët e dëgjuar përgjime, duhet të merret drejtësia.

Më tej ai shtoi se kr iminelë votash, duhen konsideruar edhe ata me kollare.