Lajme

Analisti i njοhur paralajmërοn “tέrmet” në opοzitë: Do fillojë një përplαsje e madhe! Ja çfarë do të ndοdhë në vijim

Analisti i njohur Arjan Çuri ka paralajmëruar zhvillime të forta në politikën shqiptare.

Çuri parashikon një përplasje të madhe mes partive opozitare.

“Pas disa kohësh do të ketë përplasje të fortë mes partive në opozitë, PD-LSI, aleatë.

Ato kanë filluar pak që tani, që me qëndrimet e tyre për të njohur zgjedhjet apo për të hyrë në Parlament.

Do fillojë një përplasje e madhe mes këtyre partive.

Dhe e fundit, mund të ketë një bashkëqeverisje jo-formalisht për të larguar LSI-në përfundimisht nga skena politike,” tha Çuri për Open.