/Angli/ QëIIohet për vde kje me THlKE adoIeshenti shqiptar, rr ëfimi tron ditës i së ëmës (FOTO)

Angli/ QëIIohet për vde kje me THlKE adoIeshenti shqiptar, rr ëfimi tron ditës i së ëmës (FOTO)

Nëna e adoleshentit shqiptar, që u g.odit për vde kje me thi kë në një park patinazhi ka treguar sesi ajo u përpoq të ndërhynte, pasi i biri r a në turmën e ga.buar.

Elton Gashaj, 15 vjeç, mbeti vikt imë e god.itjes fa tale në Salt Hill Park, në Slough, Berkshire, të Shtunën. Nëna e tij, Vera Gashaj, tha se para se ai të vr itej, ajo kishte paralajmëruar autoritetet për si.gurinë e djalit të saj. E ëma pretendoi se kishte vërejtur se i biri ishte përfshirë në një zë.nkë.

Ajo i tha The Sun: “Unë i thashë poIicisë se djali im nuk ishte i sigurt. Dy ose tre herë ai ishte për Ieshur me ta. Ai kishte edhe një krah të th.yer. Por më tha që ra nga biçikleta.”

E ëma beson se i biri shoqërohej me njerëz të ga.buar.

“Ai vazhdonte të thoshte se do të ndryshonte”, tha nëna e dy fëmijëve, me origjinë nga Kosova, e cila shtoi se, “doja të ndihmoja. Ai do të thoshte gjithçka për mua. Ai ishte fëmija im. Ai ishte superylli im – por sapo ishte futur në udhë të ga.buar dhe kjo i kushtoi atij je.tën.”

Elton Gashaj, 15 vjeç, vd iq në vendin e ngjarjes nga një pla gë e vetme, që mori pas go ditjes me thi kë.

Dy djem të moshës 15 vjeç dhe një adoleshent i tretë i moshës 17 vjeç janë arr estuar nën dyshimin e vr asjes dhe janë në parabu rgim, – tha dje Policia e Thames Valley.

Oficerët besojnë se su lmi mund të jetë dëshmuar nga të rinj të tjerë, disa prej të cilëve mund ta kenë filmuar atë në “smartphone”. Banorët thanë që parku ku nodhi ngjarja kishte një reputacion të k.eq, pasi ishte një vend takimi popullor për përdoruesit e dro gës nga të rinjtë. Elton kishte një vëlla Redonin, 20 vjeç, dhe ndiqte shkollën Slough dhe “Eton Church” në Angli.

Të tron ditur nga ngjarja mbetën edhe shqiptarë të tjerë në zonë, të cilët njiheshin me familjen nga Kosova, djali i së cilës u v ra pas një sh.erri me adoIeshentë të tjerë./Noa