syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Antonela Iargohet përfundimisht nga “Për’puthen”?

Puntatën e djeshme në “Për’puthen”, Bora Zemani u shpreh se Antonela refuzon të vijë në studio dhe të përballet me Ledianën dhe Mevlanin.

Mevlani është shprehur se nuk e kupton arsyen e kësaj sjellje sepse të tre janë në të njejtën situate. Pas tij Lediana aludon se mes tyre mund të ketë ndodhur diçka me shumë meqë Antonela ka përdorur frazën që Mevlani pak e përdor.

Nuk dihet nëse ky është vendimi përfundimtar i Antonelës apo ajo do të rikthehet sërish