/Apel për ndihmë/ Po më humb jetën vajza në mes duarve edhe s’mund të bëj asgjë më ndihmoni ju lutem nuk mundem më!

Apel për ndihmë/ Po më humb jetën vajza në mes duarve edhe s’mund të bëj asgjë më ndihmoni ju lutem nuk mundem më!

Mamaja e vajzës Eugerta Bregu 18-vjecarja e cila ka bërë apel për ndihmë sot ndodhet në studion e News 24 për të qarë hallin e rëndë që I ka rënë me vajzën e saj. Në pamundësi të mbuloj operacionin ajo kërkon ndihmën tuaj me shpresë se dikush do të shpëtoj.

Ajo ka thënë ndër të tjera se e vetmia rreze drite për të është shqiptarët që do ta ndihmojnë.
Letra e cila po përlot shqiptarët.

“E dashur mami, gjithmonë kam dashur të të bëj krenare. Pse jo? Të isha në një studio televizive, ku të ishe krenare për arritjet e vajzës tënde. Ëndrra ime ishte tu bëja krenare, të mësoja shumë, të shikoja që sakrificat tuaja të shpërbleheshin me notat që unë merrja në shkollë.

Të lutem nënë, të më falësh se sot do të jesh në studio për të kërkuar ndihmë për mua, për vajzën tëndë, që sot ka ndërprere gjithçka. I kujtoj me mall ditët kur më prisje tek dera, më buzëqeshje e më mb*sje me të puthura, kur unë të thoja edhe sot e mora një 10!.

Më fal mami, se unë nuk e zgjodh dot sëmundjen apo shëndetin tim, unë zgjodha të të bëj krenare të mësoja por jo çdo gjë varet nga unë.

E di sa të vështirë e ka gjyshi që nuk më flet, sepse ndihet i keq ardhur që nuk më ndihmon dot.

Babi të dua shumë! Ju kërkoj të falur që sot po nxirrni në shitje gjithçka për mua.

Më ka marrë malli për shoqet e mia, çdo mëngjes takoheshim dhe e nisnim ditën me buzëqeshje, mësonim, më ka marrë malli të ulem në bangë me dy shoqet e mia.

Sot rr.ezikoj të mbetem në karrige, por e di se kam një shpresë se aty, nga studio e “Shqiptarët për shqiptarët” do të fillojë edhe një rreze drite për mua.

Unë sot jam e vogël por kurrë nuk do t’ua harroj shqiptarëve këtë që po bëni për mua.

Unë do të përpiqem me mish dhe me shpirt që të jem nxënëse e 10-ve. Një ditë edhe unë do ta nderoj vendin tim.

Mami, bëhu e forte dhe mbaji lotët. Të premtoj se një ditë do të bëhem mirë dhe nëse sëmundja ime vihet nën kontroll, do të jesh krenare të dalësh në televizione, si nëna më e mirë në botë, që edukoi një vajzë, që nderoi veten, ty, shoqërinë dhe vendin që e rriti. Ja kam borxh të gjithë shqiptarëve këtë premtim!