Lajme

Arbana Osmani i bën gj ëmën Xhemit me fotot që ajo s’do donte t’i pubIikoheshin kurrë

Arbana dhe Xhemi nuk janë vetëm kolege që punojnë në të njëjtin televizion, por prej vitesh janë edhe mikesha shumë të ngushta.

Në të gjitha fotot që Arbana ka postuar Xhemi shfaqet ose pa mendje ose duke ngrënë.

“Numërimi mbrapsht për ditëlindjen e Xhemit me disa nga kujtimet më të mira nga viti i kaluar.

Ku e rëndësishme ka qenë të kem dalë unë mirë sigurisht”, shkruan Arbana e cila pas publikimit të këtyre fotove ka marrë një mesazh nga Xhemi.

“Ej seriozisht e ke? 48 orë me foto të ndyra?”, i shkruan Xhemi ndërsa Arbana i përgjigjet se fotot 24 orë qëndrojnë në Instastory.

“Ke filluar një numërim mbrapsht që nuk e di”, i shkruan Xhemi.

“Nuk ke dalë keq jo”, ja kthen Arbana me humor.