/Arbana Osmani në ltali me këmbë të NXlRA, nxjerr shaIët por ky detaj kapi vëmendjen (Foto)

Arbana Osmani në ltali me këmbë të NXlRA, nxjerr shaIët por ky detaj kapi vëmendjen (Foto)

Moderatorja simpatike Arbana Osmani, ka postuar nje foto nga destinacioni me i fundit ku ndodhet me pushime.

Por nje detaj ka rene ne sy.

Ajo ka veshur cizmet dhe ne njeren kembe, ka nje njoIIe te erret dhe nje ngjites per te vr.aren qe i ka bere kepuca.