/Arbër dhe Zhaklina ia plasin të qeshurës nga e qara me dënesë e aktores kur u largua Amos, reagon ashpër motra e Olta Gixharit ndaj opinionistëve

Arbër dhe Zhaklina ia plasin të qeshurës nga e qara me dënesë e aktores kur u largua Amos, reagon ashpër motra e Olta Gixharit ndaj opinionistëve

Largimi i Amosit primen e mbrëmshme tërhoqi jo pak vëmendje. Olta, mikja e tij, filloi të qante me dënesë.

E ftuar në emisionin “Shqipëria Live”, motra e aktores, Gerta Gixhari ka deklaruar se më shumë përshtypje i ka bërë reagimi i dy opinionistëve, të cilët kur Olta po qante, nisën të qeshnin me reagimin e saj.

“Më erdhi shume keq për reagimi ne dy opinionistëve kur Olta po qante për largimin e Amosit nga shtëpia.

Ata nisën të qeshnin dhe nuk mu duk diçka e mirë. Të gjithë ishin fokusuar tek ajo, ishte një moment i keq.

Nuk e kuptoj se si dy njerëz mund të qeshin me një njeri që po vuan për atë gjë. Ajo po ndihej keq.

Njësoj do ishte edhe nëse kishte qenë një person tjetër. Dalja e Amosit ishte e papritur jo vetëm për Oltën, por edhe për vetë publikun.

Efi mund të qeshë sepse ajo gëzohet në raste të tilla. Ajo nuk tregohet e drejtë me vlera të tilla. Efi i ka prekur vlerat njerëzore.”- tha ajo.