/”Ardit Gjebrea bashkë me grυan kanë mαshtruar biznesmenët për para?” Dalin të gjitha detαjet, ja çfarë ka ndοdhur

”Ardit Gjebrea bashkë me grυan kanë mαshtruar biznesmenët për para?” Dalin të gjitha detαjet, ja çfarë ka ndοdhur

Në fund të muajit tetor u rap ortua në disa media se Ardit Gjebrea kishte rënë pre e një m ash trimi. Një person duke përdorur identitetin e tij, i ka kërkuar borxh 200 mijë lekë të reja mikut të Arditit, duke përdorur numër dhe foto false në Whats App dhe Viber.

Së fundmi, “iconstyle.al” ka zbardhur detaje të reja rreth kësaj ngja rjeje aspak të hijshme, ku qenkan të përfshirë disa persona që kanë kryer ma sht rime të ndryshme.

Burime bëjnë me dije se emri i Arditit nuk është përdorur një, por tre herë.

Në një hark kohor prej 1 muaji e gjysmë të njëjtët persona, duke përdorur figurën e tij dhe të bashkëshortes së tij, Anilës, janë munduar të zh vatin biznese e miq të moderatorit.

M asht rimi i parë kur është përdorur emri i Anila Gjebreas lidhej me vlerën e 150 mijë lekëve të reja të shpenzuara për lule. Kjo porosi është bërë duke përdorur një numër fals në Whats App, ku po ashtu mashtruesit kanë vendosur një foto të një personi që i ngjante Anilës.

Mashtrimi i dytë kap vlerën e 200 mijë lekëve të reja këtë herë të shp enzuara për parfume. Përsëri duke përdorur emrin e çif tit Gjebrea ata kanë porositur parfume me këtë shumë lekësh.

Ndërsa mash trimi i tretë është ai që përmendëm në fillim, kur i kanë kërkuar 2, 000 euro mikut të Arditit.Tashmë çështja i ka kaluar orga neve ko mp etente dhe një pjesë e rrjetit të mash truesve është arr estuar.

Arditi bashkë me bashkëshorten dhe personat që kanë rënë pre e mash trimeve kanë dhënë dësh mitë e tyre, teksa h etimi vijon ende.