/Arian Çani bën parashikimin e b’ujshëm për zgjedhjet e 25 prillit: Janë hapur IIafe gjithandej

Arian Çani bën parashikimin e b’ujshëm për zgjedhjet e 25 prillit: Janë hapur IIafe gjithandej

Moderatori Arian Çani tha se kryeministri Rama është i lodhur me opozitën dhe për shkak të kësaj gjëje mund ta kërkojë ta përfshijë atë në qeveri.

Deklarata e Çanit:

“Janë hapur llafe gjithandej, asgjë nuk është bërë publikisht që nuk përjashtohet fare një bashkëqeverisje Rama-Basha. Meqë jemi në një emision që thuhen gjërat e di ça thonë. Rama është i lodhur. Nuk do më opozitë fare. Nuk duron dot. Fare.

Edhe po ta shohësh në fytyrë është lodhur. Kushdo që të ishte ka gjithmonë një gërr gërr gërr te veshi thotë aman pse ta kemi, fute brenda. Luli çuni mirë edhe e thotë ai”, tha Çani.