Lajme

Arian Çani e pyet hαpur këngëtαrin shqiptar: Ore ti bën sεκs me bυrra?

Në një lidhje direkte me Skype në emisionin Zonë e Lirë, Mirudi thotë se veshja e tij në festival nuk ka qenë fustan dhe orientimi se.ksu al që ka nuk duhet të shqetësojë askënd. Pjesë nga intervista: Mirudi:

Nuk është puna nëse jam g.ay apo jo, ka qenë problemi i veshjeve, shumë njerëz nuk e kanë ndjekur as performancën, shumë pa ragjykime,

kam marrë kë.r cënime të mëdha, shumë njerëz kanë menduar që kam veshur fustan, kur në fakt unë kam veshur pantallona.

Unë në asnjë performancave nuk kam veshur fustan, kështu që shumë njerëz janë ofenduar nga unë.


Arian Çani: Nuk janë of.enduar. Të kanë quajtur g ay në rrjetet sociale. Mirudi: Po më kanë quajtur g.ay, më kanë quajtur femër, më kanë quajtur “Konçita e Shqipërisë”.

Siç thashë unë nuk kam veshur fustan. Edhe po të vishja fustan nuk është problem se ne kemi veshje tradicionale që meshkujt kanë, por që nuk kam veshur fustan në asnjë prej netëve.

Edhe portalet më kanë ak.uzuar se kam veshur fustan apo se jam Konçita, kur në fakt Konçita është tran sgjinore dhe unë nuk jam transg jinore.

Kështu që unë jam mashkull, kam marrë ofendime të mëdha. Jam zgjuar çdo mëngjes, çdo ditë të festivalit, me mesazhe a je femër, a je mashkull, a je ga y apo je str.aight. U bë një temë shumë e gjatë.

Arian Çani: Po në fakt ti e ke deklaruar identitetin tënd se.ksual? Ti je g.ay faktikisht?

Mirudi: Unë mendoj që ajo nuk është punë e askujt, unë në festival kam ardhur të bëj performancën. Kështu që ajo nuk ka të bëjë asgjë më se.ksualitetin e dikujt.