/Arjan Curi pIas “B*MBËN: Rama, Basha dhe Meta të dielën u shkëputën nga shoqëruesit e tyre, ishin në të njëjtin restorant për 3 orë

Arjan Curi pIas “B*MBËN: Rama, Basha dhe Meta të dielën u shkëputën nga shoqëruesit e tyre, ishin në të njëjtin restorant për 3 orë

Analisti Arjan Çuri ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë”, ku tha se të dielën e kaluar, Rama, Basha dhe Meta janë takuar në të njëjtin restorant.

Çuri u shpreh se të tre politikanët lëvizën pa shoqërues dhe u takuan në të njëjtin restorant.

“Ajo që kam unë informacion është se javën e kaluar në një ditë dhe orë të caktuar të tre personazhet e rëndësishëm të politikës, presidenti, kryeministri dhe kryetari i opozitës lëvizën pa shoqërues duke i dhënë makinave të tyre, pa shoqërues. Të tre në të njëjtën ditë, në të njëjtën orë, të dielën, kanë bërë një lëvizje të befasishme.

Mund të kemi indicie të një takimi se.kret Meta-Basha-Rama, këtë të diel që kaloi. Unë vë në dy.shime që janë takuar apo jo. Studentët e mi që u kam dhënë mësim ma dhanë këtë informacion, një brez i studentëve të mi në të njëjtën klasë vendosën të ndjekin kursin e Gardës së Republikës, e filluan, e mbaruan. Njëri u caktua tek Basha, njëri tek Rama dhe tjetri tek Meta.

Të tre më thanë profesor ‘ti po komenton kot atje apo këta me një marrëveshje po vendosin kush do e marri rradhën?’ Të tre më thanë që në të njëjtën orë dhe në të njëjtën ditë, të dielën, kanë kërkuar që shoqërimi i tyre të pezullohej. Janë kthyer pas tre orësh. Në të njëjtin qytet dhe në të njëjtin restorant”, tha Arjan Çuri.