/Arre.stohet në Bullgari autori i pestë i dyshuar për grabltjen e Rinasit

Arre.stohet në Bullgari autori i pestë i dyshuar për grabltjen e Rinasit

Arr.estohet autori i 5-të i dyshuar për grabltjen në Rinas më datë 9 prill. Autori i dyshuar i grabltjes është kapur në Bullgari, pasi u arra.tis nga vendi pas kryerjes së grabltjes.

Ai është pran.gosur falë bashkëpunimit me autoritetet bullgare dhe pritet që të ekstradohet së shpejti në Shqipëri.

Mësohet se operacioni për kapjen e tij është zhvilluar pasditen e sotme, ndërsa ende nuk jepen detaje lidhur me emrin apo rolin e të arre.stuarit në grupin që kreu grabltjen në aeroport.

Grabltja në Rinas ndodhi më datë 9 prill, ku 5 persona të maskuar vodhën për më pak se dy minuta plot 6.7 milionë euro. Deri tani janë arre.stuar; Oltian Veseli, Alkon Bengasi, Renaldo Sula dhe Saimir Çela. Pjesëtar në bandën e “Rinasit” ishte edhe Admir Murataj, i cili mbeti i vr.arë pak pas grabltjes.