/Arsyet befasuese pse femrat duan të bëjnë s.ks an.aI, si ta bëni të preferuarin tuaj

Arsyet befasuese pse femrat duan të bëjnë s.ks an.aI, si ta bëni të preferuarin tuaj

Duket se studime të ndryshme sjellin versione që ndoshta nuk i kemi lexuar më herët, si ky i mëposhti, ku jepen disa nga arsyet se përse femrat preferojnë që të bëjnë s*ks a*al, si dhe fakte që më parë ndoshta nuk i keni ditur.

Ka keqkuptime që pengojnë gratë të dorëzojnë veten në shijimin e s*ks a*al, shikoni se cilat janë më të shpeshta dhe të shpëtoni prej tyre.

Gruaja është e poshtëruar
Ky është një keqkuptim i plotë! Në të kundërtën, gratë në sytë e partnerit të tij, ai që e do, është duke u bërë më të vlerësuar. Arsyeja është se një mashkull i cili gëzon lidhje me partnerin e tij, dëshiron të provojë në realitet atë që ka ëndërruar.

Se femrat shijojnë s*ks a*al?
Ka femra që prej natyrës, pra që në tru kanë një qendër të theksuar të ndjeshmërisë së s*ks a*al, por mesatarisht këto femra janë më pak. Sipas se*soterapeutëve, turpi është më shumë i zakonshëm në femrat që janë në marrëdhënie afatgjata apo martesë, për shkak të paragjykimeve dhe nëse partneri nuk ka marrë iniciativën, ajo është e heshtur.

Përvoja e parë është zakonisht e dhim.bshme
Për shumicën e femrave që e përjetojnë këtë për herë të parë është e dhimbshme, por në qoftë me kohë zhvilloni teknikën e duhur, arrihet kënaqësi e madhe e përbashkët. Një preparat i rëndësishëm psikologjik para se të angazhohen në marrëdhënie a*ale.

Është thelbësore që femrat të relaksohen dhe mashkulli të jetë shumë i durueshëm. Disa përpjekje mund të jenë të pakëndshme, por në fund, kur ju të zhvilloni teknikën e duhur, do të përjetoni kënaqësi të paharruara.

Mos harroni, përvoja e parë se*suale është e dhim.bshme.
Të rinjtë duan të provojnë s*ks a*al nga kurioziteti, dëshira për të eksperimentuar dhe nevoja për të përjetuar një përvojë të re.

Higjiena e duhur
Në asnjë mënyrë pas s*ks a*al mos lëvizni në atë v*ginal, pasi kjo mund të shkaktojë infeksione të rënda.

Nëse një mashkull dëshiron s*ksin më pas në v*ginë, është e nevojshme që të dy partnerët të lajnë organet gjenitale. Në rastin e përdorimit të kondomit, hiqeni atë dhe vazhdoni me s*ks v*ginal. Ajo është e ngjashme me s*ksin oral pas raportit s*ksual a*al.

Derdhja dhe org*zma
Derdhja është pikërisht ajo që një partner e dëshiron. Org*azma është e ndryshme varësisht nga eksperienca dhe gjithashtu ka nevojë që të flitet për të.

Disa femra përpiqen që përmes s*ksit a*al të përjetojnë gëzimin përfundimtar, më i madh se ai v*ginal, ndërsa të tjerët nuk e bëjnë. Përfundimi është i thjeshtë – të flasim për çdo gjë që ju doni dhe çfarë ju ëndërroni, provoni çdo gjë që ju mund ta bëni interesante dhe ta shijoni