Lajme

Artan Hoxha: Berίsha është kαpur me prεsh në duar, ju tregοj ku filloi fυndi i tij

Gazetari Artan Hoxha shprehet se 21 janari shënjoi fundin politik të Sali Berishës.

Hoxha shton se më 21 Janar Berisha shënjoi artin e tij të së keqes, duke qenë se kishte gjithçka nën kontroll.

“Ngjarja që e shënjon Berishën mbetet 21 janari. Më 21 janar Berisha ishte bërë nuse për herë të dytë.

Pas 97 u rikthye si kryeministër I Shqipërisë në 2005-ën dhe ndërkohë në atë kohë kishte marrë edhe mandatin e dytë.

Shqipëria kishte evoluar shumë krahasuar me 97-ën, ishte anëtare e NATO-s, ishin liberalizuar vizat, ishte brez i ri, kulturë e re.

Berisha më 21 janar tregoi artin e vet të së keqes sepse e kishte nën kontroll të plotë, I kishte të gjitha, shërbimet inteligjente, shërbimet policore, kishte ata në radhët tona që e mbanin në koherencë.

Kryeministri ishte në detyrë, qëndroi në detyrë, ai tregoi se ishte hakmarrës, burracak dhe i pabesë.

Në Malësi është shprehja “burri v.ritet, nuk koritet”, protestuesit po i bënin këtë të dytën. Po i tregonin se nuk ishte zot i bulevardit.

21 janari vulosi rrëzimin e Berishës nga pushtetit, por edhe fundin politik të tij.

Paturpësia me të cilën bëri lëvizjet pas 21 janarit, për të fshehur të vërtetën, për të fajësuar opozitën, për të prishur vendngjarjen, për të sabotuar institucionet.

Mes 21 dhe 22 janarit Berishës iu desh një plan tjetër, ishte kapur me presh në duar, doli që ai i ka vr.arë njerëzit atje. Berisha ishte artist për të manipuluar një të vërtetë”, tha Hoxha për Shqip.