/Artan Hoxha brenda ‘Arenës Kombëtare’, thu.mbon Presidentin e FSHF: Për fatin tim të mirë s’isha aty si Armando-dashës, por ishaIIa…(FOTO)

Artan Hoxha brenda ‘Arenës Kombëtare’, thu.mbon Presidentin e FSHF: Për fatin tim të mirë s’isha aty si Armando-dashës, por ishaIIa…(FOTO)

‘Arena Kombëtare’ ende nuk ka përfunduar, por mund të themi se është në fazat e fundit të saj. Por herë pas herë për të janë publikuar foto, për të shuajtur kuriozitetin e njerëzve.

Së fundmi ka inspektuar nga afër stadiumin në ndërtim, gazetari Artan Hoxha, i cili ka treguar se është vendosur edhe tapeti jeshil në fushë.

Ai thekson se aty nuk ka qenë si i ftuar i FSHF-së dhe si Armando- dashës, por për të parë nga afër nëse kompania ndërtuese Albstar do ta bëjë stadiumin gati për ndeshjen e 17 nëntorit me Francën.

“Sot në mbrëmje duke “inspektuar” si futboll-dashës dhe si tifoz kuqezi stadiumin e ri kombëtar, madje duke shkelur dhe mbi tapetin e sapo përfunduar të fushës….

Sigurisht nuk isha në fushe si i ftuar i FSHF-së(për fatin tim të mire nuk e kam atë “fat”), as si Don Armando dashës, por për të pare nga afër nëse kompania ndërtuese Albstar do ta bëjë stadiumin gati për ndeshjen e 17 nëntorit me Francën…”, shprehet Artan Hoxha.