/Artan Hoxha ‘zbërthen’ skenarin e Presidentit Meta dhe bën paraIajmërimin e fortë: Ka interes që të…po bëhen përgatitje për

Artan Hoxha ‘zbërthen’ skenarin e Presidentit Meta dhe bën paraIajmërimin e fortë: Ka interes që të…po bëhen përgatitje për

Gazetari i njohur Artan Hoxha në emisionin “Arnautistan” ka bërë disa deklarata të forta lidhur me Presidentin Ilir Meta, ku theksoi se ka pasur interes që të agravojë situata.

“Politika ka pasur interes ta agravojë situatën.

Presidenti jep mesazhe të ashpra që nuk përputhen me situatën në terren. Nuk shoh tendencë për konflikt.

Politikanët e duan këtë gjë për barrikadim.

Unë po shikoj përgatitje të alibisë së humbjes nga të dy palët.

Unë nuk shikoj të ketë akte kriminale që do të ndikojnë te votuesit, por pas kuintave,

bota e krimit nuk ka si të mos jetë e interesuar për fatin e zgjedhjeve”, shprehet Hoxha në emisionin “Arnautistan”.