Artisti i njohur kundër PD: Spiunë të sigurimit, sh.katërruat ndjenjën e demokracisë

  0
  299

  Këngëtari i mirënjohur Frederik Ndoci ka komentuar ashpër në foton që ish-deputeti PD për Shkodrën, Romeo Gurakuqi, ka publikuar nga sheshi “Skënderbej”, ku shfaqej bashkë me protestuesit e ardhur nga Shkodra.

  Ndoci shprehet se PD sh.katërroi ndjenjën e demokracisë dhe se nuk mund te quhet PD më 5-6% deputet demokrat te pa perlyem.

  Ndër të tjera Ndoci thotë:

  Nuk mund te quhet PD më 5-6% deputet demokrat te pa perlyem dhe 94% deputet ish antar ne Pksh,SpiunSigurimi shtetit, kryetar dege, operativ lagjeje, drejtor bu.rgu, femije kryetar komitetesh, antar byroje, punonjes digasteresh në monizem, nepunes digasteresh, ndersa femijet e te persekutuerve, pasaporta e lotari per jasht shteti,ata rr.ezik zi qe shpetuen gjall nga persecutimi e te pa perlyem ne trathti vetem 5-6% bajn jete gjat partin e krijueme nga Ramiz Alia qe akoma sot quhet PD, partia qe na e sh.katrroi ma shum ndjenjen e demokracise asht PD-ja.

  III

  Ma mir te mos ekzistonte ose te quhej :-

  Partia demokra-komuniste, (PDK)

  e tjetra partia social-komuniste (PSK)

  tjetra partia republican-komuniste (PRK)

  partia qe i lidh, dhe I zgjidh, partia e lidhje zgjidhje demo-komuniste (LSI-PLZK)

  Partia e legalitetit

  Ne Partia e komunisteve spiuneve te legalitetit (PKSL)

  Aleanca Demokratike partia e inteligjences elite te spiuneve bashkpuntor te sigurimit te shtetit (PIESBSh)

  Ne tan boten populli krijon partite, ndersa te ne partia krijoi partite, prandaj vazhdon kanga e trios Kovaçi Çako, Koçia ..”o parti pranver e kesaj toke, gjithça s deshem na i dhe ti…”