/Asaj i pubΙikuan vίdeοn duke bere s*ks, kengetarja shqiptare kerkon demshpεrbΙim 200 000 euro

Asaj i pubΙikuan vίdeοn duke bere s*ks, kengetarja shqiptare kerkon demshpεrbΙim 200 000 euro

Pas 13 vitesh nga pu/blikimi për herë të parë i videos er.otike, këngëtarja dhe regjisorja Inis Gjoni

është rikthyer protagoniste pasi do të ketë një përballje të re me Prokurorinë për

Kr.imet e Rënda në Gjykatën e Lartë. Kjo betejë ligjore, për të dytën herë në Gjykatën e Lartë,

ka në thelb padinë e Gjonit kundër Prokurorisë, ku kërkon 200 mijë dollarë amerikanë dëmshpërblim për publikimin e një videoje in.time të saj në vitin 2004.