Asgje nuk eshte ashtu si duket,fotot qe do ju bejne ti shikoni me shume se dy here (Foto)

    0
    340

    Shpesh fotografitë nuk realizohen në momentin e duhur dhe në vendin e duhur, e për pasojë kjo sjell disa perceptime të habitshme që i krijon syri në pamje të parë të tyre.

    Shpesh mund të keni parë foto që duken mjaft të çuditshme aq edhe të pashpjegueshme, mirëpo kur ju rikthehesh edhe një herë e kupton se e gjitha është “meritë” e fotografit që s’ka qëlluar në momentin e duhur.

    A nuk janë monotonë fotografitë perfekte? Po, sidomos në këtë kohë kur Instagrami është ndër rrjetet sociale më të përdorura. Prandaj, për të kaluar pak monotoninë ju ftojmë të shfletoni këtë foto-galeri që do u sfidojë shikimin dhe atë që mendoni realisht.