/Askush nuk e priste kte gjë… Mamaja e Antonelës kapet me…/F0T0

Askush nuk e priste kte gjë… Mamaja e Antonelës kapet me…/F0T0

Te gjithe e pame puntaten ku mori pjese mamaja e Antoneles,zonja Donika,ku ne fokus te bisedes ishte trekendeshi Ledjana-Mevlan-Antonela.

Zonja Donika u dedikoi dhe nje shkrim ne Insta Story ketyre mesazheve dhe komenteve ne gat ive.

Por,ajo nuk nd aloi me kaq .Pas publikimit te Giveaway-t te rradhes qe do te zhvillohet nga Ledjana dhe Mevlani,

zonja Donika ben komentin e rradhes qe i ha biti te gjithe.