/Asnjë rast KORONAVlRUSl në Shqipëri, HABlTEN mediat itaIiane: Kanë nisur STUDlMET për këtë çështje

Asnjë rast KORONAVlRUSl në Shqipëri, HABlTEN mediat itaIiane: Kanë nisur STUDlMET për këtë çështje

Kor;onavi;rusi po p;ërhapet në të gjithë botën, por deri tani Shqipëria, edhe pse është e rrethuar nga vende që COVlD 19 është përhapur me përmasa të mëdha sërish nuk ka asnjë rast të konfirmuar.

Ky femonem në Itali duket i ç;uditshëm dhe mediat  në vend shkruajnë se Shqipëri mund të jetë një rast studimor për mjekët. I ha;bitur nga ky fakt është dhe drejtor izyrës së OBSH në Tiranë i cili në një deklaratë tha se po përpiqen të kuptojë arsyen përmes studimeve të gjera.

Sidoqoftë, kontrollet vazhdojnë jo vetëm për ata që hyjnë rregullisht në Shqipëri, por edhe kundër emigrantëve të paIigjshëm, por ende s’ka asnjë të pr;ekur, pasi në gati 50 raste të dys;huara të gjithë kanë dalë ne;gativë.

Po ashtu në rrjet ka nisur të qarkullojë dhe një teori tjetër se shqiptarët janë një popull imun nga kor;onavi;rusit dhe nuk kanë rre;zik për t’u inf;ektuar.