Lajme

Atdheu i gjuαn me kαrrige Shqipes…dαlin pamjet nga sherrί që nuk u trαnsmetua “kurrë” në Përpυthen

Pak kohë më parë Antonela bëri një akuzë të rëndë ndaj Atdheut, duke thënë se ai i kishte gjuajtur me karrige Shqipes gjatë një debati.null

Deklarata u pohua më pas dhe nga kjo e fundit, e cila tha se sherri mes tyre kishte ndodhur në prapaskenat e “Përputhen Prime”..

Sot në studion e programit u transmetuan pamjet e ngjarjes në fjalë.

https://www.instagram.com/p/CPV_3Ynh-d4/embed/captioned/?cr=1&v=13&rd=https%3A%2F%2Fwww.lajmifundit.al&rp=%2Fshowbiz%2Fatdheu-i-gjuan-me-karrige-shqipesdalin-pamjet-nga-sherri-qe-nuk-u-transm-i1138752%3Ffbclid%3DIwAR3IkKcNkzEeP9w4-4T7E224dEmdN6_eN8Poj9mV_8I0bn1mDWPZEkDwPro#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2637.4999999825377%2C%22ls%22%3A1683.7999999988824%2C%22le%22%3A1704.8000000067987%7D

Atdheu i revoltuar ka hedhur karrigen në drejtim të Shqipes, si dhe ka shpërthyer në ofendime.

Duhet sqaruar se aktualisht dyshja i kanë rregulluar raportet mes tyre.