syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Atdheut nga Dubai i thane mos u merr me Sarën, daIin pamjet ku ajo është pa gjë fare i duket çdo sheshit

Sara është një nga vajzat më të përfolura të “Përputhen” që me hyrjen e sa ajo bëri goxha zhurmë. Më pas u komentua shumë për puthjet me Atdheun.

Sara i përgjigjet pyetjeve të publikut

Por Sara para disa vitesh ka bërë disa këngë dhe nuk është e panjohur. Po ashtu në atë kohë publikonte edhe foto, ku tregone shumë. Në një foto të tillë, duket se ajo i ka nxjerrë të pasmet sheshit në plazh.

Por tani ka h.equr dorë nga muzika dhe nuk poston më foto të tilla. Por mbetet për t’u parë. E sa për lidhjen me Atdheun, përfundoi keq. Pasi u zbuluar se ishte puthur me Rinianin dhe i kishin nisur edhe mesazhe nga Dubai që mos të merrej më me Sarën.