Atèntat në mes të ditës në Fushë Krujë/ Tre të vdèkúr, 2 dígjen të gjallë në makinë

Ate ntat me ar më zjarri në Fushë Krujë.

Dyshohet se në mbikalimin e Fushë-Krujës është qëll uar me a rmë drejt një automjeti. Për pasojë automjeti ka marrë flakë.

Sipas burimeve nga policia dyshohet se ka 3 të vd ekur. Njeri prej vikt imave ka dale nga makina dhe dyshohet se nuk i ka mbijetuar pla geve te marra. Dy te tjeret jane djegur te gjalle ne makine.

Policia ka rrethuar zonën dhe ka ngritur disa postblloqe në aksin Fushë-Krujë Vorë dhe drejt Kamzës.