Lajme

Aulona i publikοn biseden fαnses që i tregoi për hυmbjen e vίrgjerίsë, Shikοni çfarë i thotë!!!

Moderatorja e njohur Aulona Musta është një nga personazhet publik që i kushton shumë kohë

“Instagramit” i cili shërben si një urë komunikimi mes gazetares dhe fansave të saj. 


Ditën e sotme, Aulona ka tërhequr vëmendjen e të gjithë ndjekësve teksa ka postuar një foto në profilin e saj në “Instagram”.

Ajo ka postuar mesazhet mes saj dhe një fanseje, e cila i rrëfente për herën e saj të parë dhe ndjesitë për këtë eksperiencë të re.

Moderatorja e njohur Aulona Musta është një nga personazhet publik që i kushton shumë kohë “Instagramit” i cili shërben si një urë komunikimi mes gazetares dhe fansave të saj.

Ditën e sotme, Aulona ka tërhequr vëmendjen e të gjithë ndjekësve teksa ka postuar një foto në profilin e saj në “Instagram”.

Ajo ka postuar mesazhet mes saj dhe një fanseje, e cila i rrëfente për herën e saj të parë dhe ndjesitë për këtë eksperiencë të re.