Lajme

Autori i vrăsjes së Pjerin Xhuvanit truproja i Gazmend Bardhit, ka dalë një furgon me Iogon e PD dhe ka qëIIuar

Arbër Paplekaj autori i dyshuar i vrasjes së Pjerin Xhuvanit sipas dëshmitarëve ka dalë nga një furgon me logon e PD dhe ka qëlluar.

Ai është truproja i sekretari të PD Gazmend Bardhi.

vijon..