Lajme

Avοkati kαpet mαt duke krγer mαrrëdhënίe sek*uαle në zyrë (VlDEO)

Hector Paredes Robles ishte avokat mbrojtës në një çështje të fal/sifikimit të tokës, mash/trimit dhe zhv/atjes kur ai u pa të bënte se/ks me një grua në një video “live”.

Ngj/arja u cilësua si një tu/rp për profesionin e tij nga gjykatësi që kryesoi seancën virtuale, ndërsa kamera e tij në zyrë

duket se ishte e ndezur gabimisht dhe ai nuk e kishte kuptuar. Pam/jet e jashtëz/akonshme e nxo/rën atë të zhv/eshur dhe i ulur në karrigen e tij, ku po ashtu

shfaqej edhe një grua e zhv/eshur, ndërsa zyrtarët e gjykatës dhe avokatët e tjerë të hab/itur panë skenat e tu/rpit në Peru.


Gjykatësi John Chahua Torres thirri një of/icer policie ndërsa një ndihmëse u përpoq të paralajmëronte Paredes Robles se seanca e tij s/eksuale po shikohej dhe regjistrohej në një institucion pu/blik.

Sekuenca surreale e ngj/arjeve ndodhi të martën gjatë një seance vi/rtuale të organizuar nga një gjykatë në Pichanaki, në rajonin qendror peruan të Junin.

Me seancat e se/ksit që vazhduan të ishin të forta, “ne jemi dëshmitarë të akteve të pahijshme që përfaqësojnë një shkelje të

mirësjelljes pu/blike dhe përkeqësohen nga fakti që ato regjistrohen në institucionet me rëndësi në shkallë vendi”, tha Gjykatësi Torres.