/Avancon lidhja midis MevIanit dhe Ledianës, ja ku ka çuar ai

Avancon lidhja midis MevIanit dhe Ledianës, ja ku ka çuar ai

Mevlani dhe Lediana jane duke vazhduar njohjen e tyre ku duket se ka shume dashuri.

Vec kesaj duket se tashme Lediana shoqeron Mevlanin ne koncerte ku sigurisht nuk mungon as kenga e saj Lediana.

Ne Instagram po qarkullon nje video ne koncertin e Mevlanit ku ata duken te lumtur dhe pjesemarresit kendojne ne kor dhe kane dhuruar edhe puthje mes njeri tjetrit.