AVlONË Iuftarakë turq ‘pu shtojnë’ qiellin e GREQlSË, ATHlNA në PANlK

  0
  968

  Ne vijim te nje situate te ten sionuar mes dy vendeve, Greqia a.kuzon Turqine per pr;ovokim.

  Reagimi vjen pasi dy avione turq raportohet se kane shkeIur hapësirën ajrore të shtetit grek.

  Mediat greke shkruajne se behet fjale për dy avionë I’uftarakë turq Fl6 që kanë fluturuar mbi ishullin Kounelonisi të Greqisë.

  Mesohet se avionët turq u kapën nga radarët grekë, të cilët shkeIën hapësirën ajrore greke rreth orës 12:03, sipas orës lokale.

  Ata fluturuan në një lartësi 6 kilometra dhe më pas u larguan. Sipas Greqise, inc idente te tilla nuk jane te izoIuara.