Avokatja shqiptare ndërron profesion, konkurron edhe Kallashin

0
1014

Redona Koçi është vajza e njohur si avokate por se cili është profesioni i saj i vërtetë, apo ai që ushtron, nuk mund ta themi me siguri.

Nëse i hidhni një sy Instagramit të saj do të vini re se ai është i mbushur me foto joshëse dhe provokuese, të cilat nuk i lënë shumë vend imagjinatës.

Diku e gjeni vetëm me të brendshme dhe provokuese në shtrat, duke aplikua atë që po njihet rëndom si “foodporn”, diku tjetër ekstravagante, me vithet në shesh dhe këmbët e hapura në makinë.

Fotot e saj janë deri diku të ngjashme me ato të Kallashit, por a mendoni se Redona është duke e braktisur profesionin e saj për t’i ngjarë personazhit të njohur?

Ngelet për t’u parë…