/Bυkuria 61 vjeçe kërkon bυrrë me 100 mijë Euro, Shikoni kë i sjell e bija në studio (video)

Bυkuria 61 vjeçe kërkon bυrrë me 100 mijë Euro, Shikoni kë i sjell e bija në studio (video)

Rovena rrëfeu ndër të tjera edhe dëshirën e saj, të motrave dhe vëllait për të martuar mamanë e tyre e cila është 61 vjeç.

Sipas Rovenës mamaja e saj nuk pranon që të martohet përsëri.

E sipas Rovenës, e ëma me shaka u ka thënë se nëse do të pranojë, do ta bëjë për një burrë që të ketë 100 mijë Euro.

Por stafi i emisionit i ka bërë një surprizë dhe ka gjetur një burrë të quajtur Kujtim,

i cili shkon në studio. Burri në fjalë ka me vete një valixhe me 100 mijë Euro.