Lajme

Bυrri i mαrtuar i nxin jetën adοleshentes nga Tirana, Pοlicat e bëjnë të flasë me vete

Duket se tani ka ikur koha kur dikush të ndjek pas me makinë e i bie borisë.

Ka ikur koha kur dikush të ndërpret rrugën se do të të thotë sa të pëlqen, se sa e bukur je apo sa do donte të pinte një kafe me ty.

Aq me tepër kur këto veprime i kryen një i martuar dhe muza e tij është një adoleshente.

Madje ai nuk është lodhur as nga indiferenca e vajzës por e ka kuptuar si “lojra”.

Pasi ka dërguar sinjale nga më të ndryshmet, sipas një burimi , burri zbuloi adresën e shoqes së ngushtë të 19-vjeçares D.P.

dhe i la një letër ku kishte shkruar “të lutem jepja këtë numër telefoni shoqes tënde”.

Pol icia shton për Gazetën “Si” se vajza është bezdisur aq shumë nga ndjekja me makinë sa në shtëpi e sa në lokal, saqë zgjidhja e vetme ishte p olicia.

Sipas po licisë, e reja D.P. u bind të den onconte pranë komi saroiatit numër gjashtë, pasi sinjalit të radhës që burri kishte hedhur.