/Bυrri i tha se do ikte në një υdhëtim, ραdashje i dërgon një mesazh që s’ishte për të

Bυrri i tha se do ikte në një υdhëtim, ραdashje i dërgon një mesazh që s’ishte për të

Kjo histori i ka ndodhur një gruaje, e cila dëshiron të mbetet anonime.

Kur burri i saj u largua, ajo vendosi të ftojë një mike, që të mos kalonte fundjavën vetëm dhe të mos mërzitej.

Por disi gabimisht, mesazhi me tekstin: “Eja, burri im shkoi në një udhëtim” shkoi jo për shoqen e saj Elenita, por për burrin e saj.

Burri në zemërim e sipër e telefonon menjëherë:

Kush, nëse mund të ma thuash, kë ftove , ndërsa unë jam në udhëtim?”, ia kthen ai.

Ajo menjëherë ia shpjegon situatën dhe siç duket ai e besoi. Në mbrëmje, në kohën e caktuar erdhi Elenita.