/Bυrri më ndërroj jetë, ju d orëzoυa vjehrrit. Më mirë të fΙej me υjehrrin se me m eshkυjt e fshαtit

Bυrri më ndërroj jetë, ju d orëzoυa vjehrrit. Më mirë të fΙej me υjehrrin se me m eshkυjt e fshαtit

Pas disa viteve martesë burri më ndërroj jetë dhe une mbeta me katër fëmijët i mi të vegjël dhe isha shumë e mërzitur sidomos për fëmijët e mij të vegjël.

Mbeta pa burrë dhe askush nuk me kërkonte për grua, kështu që i vetmi që më kërkoi për grua ishte vjehrri im, që ishte babai biologjik i ish burrit tim.

Herën e parë e refuzova, por herën e dytë u dorëzova sepse nuk shihja rrugë tjetër për ti mbajtur fëmijet.

U martova me vjehrrin tim për shkak të penzionit të tij që e ka të lartë dhe shkaku i fëmijëve, por me kalimin e ditëve ndryshuan gjërat.

Gjerat natyrisht nderruan per te mire mirpo fjalet e te huajve po me pengojne shume sepse po thojne shih kjo se cfare hapi mori

te martohet me vjehrrin e saj,mirpo un me mire e shoh keshtu se sa te luaj me mua nje fshat i tere e te bie

pre e ndonje mashkulli te fshatit e ta demtoj edhe me shume veten e femijet e mij.