Baba Vanga PARASHlKOl v dekje e ka tastrofa në 2020, del video e rrallë e gruas së fuqishme

0
185

Një video e rralle e momenteve te fu ndit të gruas që parashikoi shumë gjera per boten.

Baba Vanga u konsiderua një nga profetët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e verbër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.INTERESTING FOR YOU

Mgid

Dhjami shtesë në stomak dhe kofshë do të zhduket për 6 ditë!Diet LiteIt Looks Like It’s Going To Be Super Popular In 2021Zestradar


Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996.

Në shtratin e saj të vd ekjes, thuhet ajo iu l ut njerëzve që të jetojnë në paqe, transmeton Reporteri.INTERESTING FOR YOU

Mediat e Rusisë, proklamojnë se Vanga në momentet e fundit, ka përmendur edhe Kosovën, duke u lutur për serbët që jetojnë këtu.

Baba Vanga është bërë një figurë kulti midis atyre që besojnë në teoritë e komplotit, pasi disa nga parash ikimet e saj dolën të vërteta.

Duke renditur këtu dhe atë të su lmeve te rroriste të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

https://youtu.be/RcpwvmEV43g