/Babai i kandidates për deputete sociaIiste kapet mat duke pare video me puIIë të kuqe në zyrat e Bashkisë

Babai i kandidates për deputete sociaIiste kapet mat duke pare video me puIIë të kuqe në zyrat e Bashkisë

Dihet tashmë se në Shqipëri, shumica e atyre që janë të punësuar në shtet nuk e shohin më veten në shërbim të popullit, por të plotësojnë atë çfarë bëjnë më mirë… “t’i bien qylit”.

Jo më kot është krijuar ky perceptim, thjesht për faktin sepse shumica e atyre që janë të punësuar në institucionet shtetërore janë të punësuar partiakë,

jo vetëm kaq, por u bëjnë bisht detyrave të tyre duke zvarritur qytetarët që duan të zgjidhin punë.

Këta persona, të shumtë si numër, kudo në institucionet e Republikës, janë të privilegjuar jo vetëm në aspektin e pushimeve,

por për faktin e thjeshtë sepse punën e shikojnë si një orar zyrtar për të marrë rrogën në fund të muajit dhe askush nuk u kërkon llogari.

Ajo që e vërtetoi këtë perceptim, ndër provat e shumta që janë publikuar ndër vite, ishte një video e dërguar për JOQ ALBANIA sot,

ku një zyrtar i bashkisë së Laçit, gjatë orarit të punës po shikonte në kompjuterin e tij një video p.o.r.no. Sipas burimeve për JOQ, bëhet fjalë për Llesh Ndocin,

Drejtorin e Përkrahjes Sociale në bashkinë e Laçit, babai i kandidates për deputete në listat e PS për Lezhën, Erjola Ndocit.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1617388532563