/BABAl i bIen vajzes nje MAKlNË te perdorur por HABlTET kur lexojne shenimin e fshehur ne sediIje

BABAl i bIen vajzes nje MAKlNË te perdorur por HABlTET kur lexojne shenimin e fshehur ne sediIje

Blerja e nje shtepie apo nje makine eshte gjithmone nje vendim i ve;shtire dhe sidomos kur eshte e perdorur.

Ndonjehere nuk e dime se cfare ka ndodhur me te me pare dhe cfare historie mund te kene pasur.

Madje kur e gjen me cmim te ulet mund te pyesni veten se cila mund te ishte arsyeja e kesaj.

Keshtu ndodhi edhe me kete baba qe vendosi t`i bleje vajzes se tij nje makine te perdorur dhe me pas u habit kur gjeti nje shenim ne xhepin tek dera e makines nga brenda.

Vajza e zotrise Kevin Duke kishte pasur ditelindjen disa jave me pare e ai kishte shkuar tek nje tregtar makinash te perdorura per t`ia blere asaj si dhurate.

Tashme vajza e tij do te buzeqeshe kur te shohe makinen e saj personale.